Skip to main content

Wie zijn wij?

GB Accountants en Belastingadviseurs is (en blijft) een klein kantoor in de IJmond (Santpoort-Noord). Ons team bestaat uit mensen die plezier in hun werk voorop stellen en dat laten zien in de kwaliteit van hun werk. Dit betekent dat wij alleen doen waar wij goed in zijn. Onze activiteiten richten zich daarom op het midden- en kleinbedrijf, waar wij met onze kennis en kunde toegevoegde waarde leveren. Onze cliënten zijn dan ook zonder uitzondering ondernemingen en ondernemers met ambitie die van ons verwachten dat wij hun met raad en daad terzijde staan. Dat doen wij dan ook met veel plezier.

Wij staan voor efficiency en één op één contact, servicegericht en altijd bereikbaar. Soms zijn wij confronterend, soms eigenwijs, meestal creatief maar altijd probleemoplossend.

Namens het team van GB Accountants en Belastingadviseurs

Ons team staat voor u klaar

Gaston Bijl AA

Accountant, oprichter en mede-eigenaar

Praktisch ingestelde innovatieve accountant die zijn sporen in de praktijk heeft verdiend zowel in de accountancy als het bedrijfsleven.

    

mr. Bas Bijl

Belastingadviseur en mede-eigenaar

Fiscaal jurist die ook nog kan rekenen en na een carriere bij een van de big four kantoren besloot zijn ondernemerschap werkelijk te ontplooien.

    

Erik Jan de Visser

Senior assistent Accountant

Door de wol geverfde cijferaar die zijn sporen in de accountancy dubbel en dwars heeft verdiend.

Roswitha Hoogeland RA

Register Accountant

Een Register Accountant met ambitie die alle facetten van de accountancy beheerst. Met haar kennis en ervaring is zij een waardevolle aanvulling voor het accountancyteam.

Wim Wolvers

Belastingadviseur

Ervaren rot in het vak die door de jaren heen het klappen van de zweep heeft geleerd en nu met veel plezier en al zijn kennis en ervaring graag dagelijks ondernemers terzijde staat.

Sven Hoek

Belastingadviseur

Ondernemend fiscalist die van aanpakken weet en een glanzende carriere bij ons tegemoet ziet met zijn kennis en kunde die hij dagelijks etaleert.

Monique Broeders

Secretaresse/loonadministratie

Steun en toeverlaat van kantoor voor alle zaken binnen en buiten kantoor en die ook alles weet van loonadministraties.

Enneke Bijl

Interne administratie

Zorgt er voor dat we het zelf administratief net zo goed voor elkaar hebben als we het bij u regelen.

Ons team

Wij zijn op zoek naar u

Werken bij GB

Wij komen graag in contact met enthousiaste mensen die plezier in hun werk willen hebben en graag in een klein team werken waar aandacht voor elkaar en de cliënt bepalend zijn.