Pro Management

Pro Management Software: uiteindelijk gaat het om de inhoud!

Binnen de omgeving van Microsoft-producten ontwikkelt Pro Management specifieke toepassingen toegespitst op de accountancybranche, conform de eisen en de wensen van de gebruikers. De applicaties zijn op unieke wijze ingericht en maken zo veel mogelijke gebruik van de ongekende mogelijkheden die Microsoft-producten als MS-Word, MS-Excel, MS-Access en MS-SQL bieden.

Pro Management begrijpt dat binnen de dagelijkse praktijk van accountants niet altijd de tijd en soms ook niet de kennis voldoende aanwezig is om:

  • enerzijds alle mogelijkheden te beoordelen en
  • anderzijds deze applicaties zo in te richten dat zij precies aan uw specifieke wensen tegemoetkomen.

Vanuit de basis levert Microsoft de grondstoffen aan en maakt Pro Management uitstekende eindproducten waarmee accountants- en administratiekantoren in staat zijn om hun bedrijfsprocessen efficiënter te maken. De softwareoplossingen worden ontwikkeld vanuit de visie dat programmatuur eenvoudig in gebruik en beheer moet zijn en bovendien geen kostenpost is maar een zinvolle investering.

GB Accountants en Belastingadviseurs werkt met software van Pro Management. Voor meer informatie over Pro Management Software zie www.promanagement.nl