Vacatures

Werken bij ons?

GB Accountants en Belastingadviseurs is een klein pro-actief kantoor in de omgeving Haarlem (Santpoort-Noord). Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en groeit elke dag weer verder. Deze groei maakt dat wij graag in contact komen met enthousiaste mensen die plezier in hun werk willen hebben en graag in een klein team werken waar aandacht voor elkaar en de cliënt bepalend zijn.
 
Komt u in aanmerking voor een uitdagende baan bij GB Accountants en Belastingadviseurs ? Dan bent u verzekerd van een plezierige carriëre, een zeer gevarieerde klantenkring, aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling en een aantrekkelijk financieel perspectief.


Momenteel zijn wij op zoek naar een Accountant en Assistent Accountant en een Junior-Belastingadviseur.

ACCOUNTANT - part-time of full-time

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Accountant voor versterking van ons team.

De hoofdverantwoordelijkheden van deze functie, met focus op samenstelpraktijk zijn:

  • Rapporteren en bespreken van (tussentijdse) cijfers.
  • Eindverantwoordelijkheid dragen voor de klantdossiers.
  • Het signaleren van ontwikkelingen bij de cliënt, in het vakgebied en in de markt.
  • Bijzondere opdrachten.
  • Affiniteit met automatisering.

Opleidingniveau: AA of vergelijkbaar met tenminste 5 jaar werkervaring

ASSISTENT-ACCOUNTANT - part-time of full-time

Als assistent accountant heb je in onze samenstel/adviespraktijk een uitdagende functie waarin je in samenwerking met je collega’s uiteenlopende werkzaamheden zal verrichten met de focus op:

  • het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften, waarbij tevens advisering naar de behoeften van cliënten centraal staat.
  • het inrichten, begeleiden en verwerken van (online) financiële administraties voor onze cliënten.

Opleidingsniveau: afgeronde SPD/HEAO of (studerend voor) AA waarbij 3 jaar relevante werkervaring is gewenst.

Ben jij proactief, nauwkeuring, resultaatgericht en ambitieus. Heb je affiniteit met automatisering en ervaar je een prettige werksfeer als stimulerend reageer dan!


JUNIOR-BELASTINGADVISEUR - part-time of full-time

Als junior belastingadviseur ben je verantwoordelijk  voor het (deels) zelfstandig opstellen van belastingaangiften en het voorbereiden van fiscale adviezen. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van verzoek-, bezwaar- en beroepschriften voor onze cliënten.

Gewenst opleidingsniveau: Afgestudeerd WO fiscaal recht / economie. Tenminste één á twee jaar relevante werkervaring is gewenst. Zowel cijfermatig inzicht als juridisch inzicht is vereist voor deze functie.

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving op een accountants- en belastingadvieskantoor met een brede algemene praktijk gericht op de directeur grootaandeelhouder en zijn bedrijf. Bij ons krijg je de ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen tot allround belastingadviseur waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Een ideale combinatie van enerzijds nauwkeurig, cijfermatig werken en anderzijds de menselijke contacten. Over salaris worden we het wel eens, aandacht voor opleiding vinden wij belangrijk. Parttime is bespreekbaar.  

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stuur je sollicitatie en CV naar: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ten name van Bas Bijl of schrijf naar Postbus 2077, 1990 AB Velserbroek.
Voor naderen informatie kunt u altijd bellen naar: T 023-5490593.