Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel wil ondernemers verder laten komen met ondernemen. Niet alleen met een up-to-date Handelsregister waarin u informatie over alle ondernemingen in Nederland vindt. Maar ook door het aanbieden van seminars, online informatie en adviesgesprekken.

Wij bieden deskundige ondersteuning en informatie aan ondernemers over alle aspecten van het ondernemerschap. Alle ondernemers, van starters tot ervaren rotten, kunnen met ondernemersvragen bij ons terecht. Of het nu gaat over het starten van een bedrijf of het vinden van een opvolger, over regionale ontwikkelingen of internationaal zakendoen.

Ook biedt de Kamer van Koophandel betrouwbare kennis over elk bedrijf en iedere branche, met het Handelsregister als bron. Onder andere doordat uw jaarrekening bij de Kamer van Koophandel wordt gedeponeerd en gepubliceerd. BV’s, NV's, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen moeten ieder boekjaar een jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel. Dit is wettelijk verplicht en zorgt ervoor dat de financiële informatie beschikbaar is voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Bijl Accountants & Belastingadviseurs deponeert uw jaarrekening op de meest effciënte en moderne manier online in XBRL bij de Kamer van Koophandel. Voor meer informatie zie www.kvk.nl

Kennismaken?

Graag maken wij met u een afspraak voor een nadere kennismaking.

  • Huis ten Biltstraat 14, 2071 EX SANTPOORT-NOORD
  • Postbus 2077, 1990 AB VELSERBROEK
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangesloten bij:

© Copyright
Bijl Accountants & Belastingadviseurs